BÀNER AVIS UTILITZACIÓ COOKIES

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.

Botiga 1
Botiga 2
Botiga 3
Botiga 4
Botiga 5
Botiga 6
Instalacions 1T
Instalacions 2T
Instalacions 8T
Instalacions 9T

Crematori Olot

   A l’any 1997 es va crear l’empresa Crematori de les Comarques Gironines, que fou la unió vàries empreses funeràries de la província de Girona, i d’entre d’elles la nostra. Aquesta empresa va néixer per atendre una incipient demanda. El primer forn de la societat fou el de Figueres i degut a l’augment d’incineracions, es va construir el Crematori d’Olot, que es va inaugurar per la Diada de Tots Sants de 2004, després d’un període de proves.

 

    La instal·lació del forn incinerador respon a la creixent demanda d’aquesta pràctica en la nostra demarcació (sobre el 27% a la província de Girona, per un 33% a la resta de Catalunya), però encara molt lluny dels països orientals on s’incineren pràcticament a tots els difunts, o lluny també de països com Anglaterra, els països Nòrdics o els països del centre d’Europa, que es mouen sobre el 70%.

   Les nostres instal·lacions consten d’una sala de maquinària (on hi ha el forn incinerador), una sala d’introducció (des d’on s’introdueix el fèretre) i una sala d’espera i atenció als familiars, des d’on es pot seguir visualment el procés d’introducció.

 

 

 

Galeria

 

¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional

Dissenyat per fotografiamultimedia.com